Stef si Patrascan premiati la Alba Iulia

De Redactia 13 Iunie 2012, 13:58 In Obiectiv Braila
In perioada 8-9 iunie 2012, la Muzeul National al Unirii din Alba Iulia s-a desfasurat Festivalul international de satira si umor "ALB UMOR 2012", editia a III-a. Festivalul a fost impartit pe 4 sectiuni: caricatura,epigrame,proza satirica si foto umoristica.

La sectiunea caricatura, Costel Patrascan a primit premiul de excelenta si Dumitru Stefanescu-Stef premiul special al Consiliului Judetean Alba.

La sectiunea foto, Costel Patrascan a primit  premiul de excelenta.

In program au fost vernisate: expozitia  de caricatura "Handy 100",lansarea albumului Handy, expozitia de caricatura veche 100 de ani,Salonul international de caricatura, expozitia de debut - Anca Sas.

Au fost vizitate: Muzeul National al Unirii,Traseul celor Trei Fortificatii, Catedrala Romano-Catolica si Catedrala Incoronarii. S-au recitat epigrame, fabule, s-au prezentat piese umoristice, s-a cantat muzica folck, usoara, populara si s-au facut caricaturi la minut cu studentii Academiei Popa'S.

Gala si festivitatea de premiere a laureatilor a fost facuta in Magazinul Mall Alba.

"Sincer sa fiu, ma asteptam  pe podium  sa fiu cu caricaturisti din lume, dar juriul a apreciat doar pe romani. Este o cinste si onoare pentru Braila, ca am fost doi braileni premiati, suntem o valoare a culturii brailene.

Un epigramist moldovean mi-a propus sa colaborez cu el, sa-si publice epigramele cu 50 de caricaturi semnate - STEF. Iata ca si moldovenii apreciaza valoarea lucrarilor mele, asa ca la sfarsitul anului va apare un volum de epigrame cu umor brailean. Dedic acest premiu si placheta Festivalului, tuturor iubitorilor de umor." a spus dl.Dumitru Stefanescu-Stef.

 

Autor Redactia 13 Iunie 2012, 13:58 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate