Lacu Sarat: Hot identificat de politisti si prejudiciul recuperat

De Frimu Ghinea 03 Aprilie 2013, 08:42 In Obiectiv Braila
Persoane necunoscute au patruns prin efractie în Biserica “Sfântul Pantelimon” din satul Lacu-Sarat, comuna Chiscani si au sustras mai multe bunuri. Politia a fost sesizata de preotul paroh de la aceasta biserica.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca autorii au patruns în interior prin fortarea unui geam si au sustras 15 lei din cutia milei, o priza simpla cu prelungitor din cablu, în lungime de 30 metri, un DVD, cablurile de alimentare de la boxele audio, în lungime de 50 metri, cablul de la microfon, în lungime de 8 metri, si au distrus si sustras cablul de alimentare cu energie electrica al centralei termice. Valoarea totala a prejudiciului cauzat este de 600 de lei.

Principalul suspect a fost identificat ca fiind localnicul E.C. (18 ani). Acesta nu este la prima spargere el fiind autorul si spargerii locuintei localnicei J.N.,de unde a sustras prin distrugere, cablurile de la instalatia electrica a casei.

Tot el este autorul furtului din locuinta lui B.N., din satul Lacu-Sarat, precum si al  spargerii unei societati comerciale din sat de unde a sustras bunuri alimentare si tigari în valoare de 1.000 de lei.

Din prejudiciul total politistii au recuperat 90%. Tanarului i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat iar cercetarile continua pentru a se stabili intreaga activitate infractionala a tanarului.

 

Autor Frimu Ghinea 03 Aprilie 2013, 08:42 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate