Investitii de 200.000 de euro in Braila si noi locuri de munca in primul centru Premio din judet

De Frimu Ghinea 02 Aprilie 2013, 13:33 In Obiectiv Braila
PREMIO ROMWEST EURO marcheaza un nou punct pe harta centrelor greenfield din România, înscrise în programul de  franciza Premio de la Goodyear si aduce pe piata locala a service-ului si retail-ului cu anvelope o investitie de peste 200.000 de euro si noi locuri se munca.

Goodyear Dunlop Tires România, împreuna cu partenerul sau francizat S.C. Romwest Euro S.R.L., au inaugurat la sfarsitul saptamânii trecute primul magazin-service cu franciza de la Goodyear din judetul Braila.

PREMIO ROMWEST EURO, un centru complet nou construit dupa normele occidentale impuse de francizor, ofera acum brailenilor expertiza locala a binecunoscutului distribuitor local de uleiuri si anvelope, îngemanata cu calitatea si standardele marelui prducator de anvelope Goodyear.

Situat între Soseaua care duce catre Focsani si cea care duce catre Baldovinesti, pe Soseaua de Centura a Brailei, pe DN2B la kilometrul 110, centrul PREMIO ROMWEST EURO dispune de o suprafata totala de peste 1500 de metri patrati, 20 de locuri de parcare, spatiu de receptie de aproximativ 100 de metri patrati si 4 rampe de lucru.

Operatiunile de schimb roti, geometrie si echilibrare sunt desfasurate cu aparatura de ultima generatie, personalul fiind calificat si special pregatit pentru a livra cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.


Valoarea initiala a investitiei realizate de SC Romwest Euro SRL pentru intrarea în franciza este de peste 200.000 de euro si a fost integral consumata în constructia spatiului, utilarea la standarde de ultima generatie si la angajarea de personal calificat. Investitiile în aparatura si dezvoltarea personalului vor continua si în perioada imediat urmatoare.


 

Autor Frimu Ghinea 02 Aprilie 2013, 13:33 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate