Brăilenii se debarasează de deşeurile de echipamente electrice şi electronice

De Redactia 01 Noiembrie 2012, 16:55 In Obiectiv Braila
Gremlin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila, vine încă o dată în sprijinul populaţiei ce doreşte să se debaraseze în mod responsabil de deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Astfel, în prima sâmbătă din luna noiembrie, în cadrul campaniei „Toamna se numără deşeurile!”, centrele de colectare DEEE îi vor aştepta pe brăileni pentru a preda aparatura electrică şi electronică uzată.

Pe data de 3 noiembrie, în intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii Municipiului Brăila pot aduce aparatura uzată la unul din cele 6 centre permanente de colectare din următoarele locaţii: Parcarea Caporal Muşat, Piaţa Radu Negru, Parcarea Şcolii Mihai Eminescu, Căminul Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, Intersecţia Străzii Valea Călugărească cu Strada Progresului şi intersecţia Bulevardului Dorobanţilor cu Strada General Eremia Grigorescu.

Şi de această dată populaţia va beneficia de sprijin în cazul aparaturii grele sau voluminoase. Brăilenii au la dispoziţie, începând de vineri, numărul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita, în mod gratuit, o echipă Gremlin la domiciliu.

 „Cantităţile colectate în Brăila în cadrul campaniilor precedente, „Gremlin te ajută să faci curăţenia de primăvară!” şi „În miezul verii Gremlin te „răcoreşte” de deşeuri!”, ne îndreptăţesc să credem că şi de această dată locuitorii Municipiului Brăila vor răspunde în număr mare invitaţiei noastre, contribuind astfel la reciclarea deşeurilor”, au declarat reprezentanţii Gremlin, organizatorii campaniei „Toamna se numără deşeurile!”.

La nivelul judeţului Brăila campania se va desfăşura pe data de 3 noiembrie şi în localităţile Şuţeşti, Movila Miresii, Însurăţei, Traian, Bărăganul, Surdila Găiseanca, Măxineni şi Tufeşti, la centrele de colectare din reţeaua Gremlin.


 

Autor Redactia 01 Noiembrie 2012, 16:55 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate