Poliția combate braconajul la pește

De IPJ Braila 06 Mai 2021, 19:08 In Obiectiv Braila

braconaj piscicol braila

 

În ziua de 05.05.2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică, în urma activităților specifice, au acționat în vederea identificării persoanelor care încalcă legislația din domeniul piscicol.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat două infracțiuni conform O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

De asemenea, au confiscat 7,350 kg sturion, respectiv un pește din specia păstrugă, cu greutatea de 6,250 kg și un pește din specia mreană cu greutatea de 1,100 kg, dar și un borcan cu capacitatea de 370 ml, ce conținea o substanță cenușiu gălbuie apreciată, la o primă vedere, de inspectorul la Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură ca fiind icre negre naturale ce ar proveni de la pește din familia sturionilor, cel mai probabil cegă sau nisetru.

În prezența unui inspector piscicol de la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură- Serviciul Regional Moldova s-a procedat la redarea în mediul natural a exemplarului de pește din specia păstrugă.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul piscicol.

 

 

Autor IPJ Braila 06 Mai 2021, 19:08 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. cablu 20 Iunie 2021, 18:48

    ce "braconaj" ba tatarilor, aleagasar cenusa de voi, numa paguba faceti tarilor piune dinpacate vati nascut. Vati ajuns regi in feudalism, ba strambilor. Nu mai are omu voie sa pescuiasca cati confiscat si dunarea, ba leprelor. Sa vezi ce repede vi se va scoate capitalismu feudal din cap. Ati inmormantat bunatate de tara, odata prospera si avansata in toate ramurile. Pa street view ce vezi e ceva ca dupa apocalipsa, nu inainte, ci dupa. Nu parcuri, nu flori, nu picior de om pa strada, nu apa potabile in mijlocu verii, nu magazine, nu cofetarii, nu restaurante, nu gradini de vara, nu lautari, faleze prabusite, nu iarba verde, biserici inkise, cimitire inkise etc etc, darar gripa paste voi, casele voastre, si neamu vostru tataresc.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii