După un management defectuos Ionel Cândea evaluat la 2,54! Muzeul Brăilei rămâne fără manager!

De Mihai Vintilă 15 Aprilie 2021, 19:46 In Obiectiv Braila

Managerul Muzeului Brăilei Ionel Cândea, cel care a sfidat bunul simț și presa, a fost evaluat de comisia de specialitate cu nota 2,54. Ca urmare aceasta a decis încetarea contractului de manager al Muzeului Brăilei a domnului Ionel Cândea.

În acest mod s-a făcut dreptate după un management dezastruos al Muzeului Brăilei. Poate așa editura Istros nu va mai fi colecționară de cărți de sute de mii de lei pe stoc, Muzeul Brăilei poate își va da jos sigla mincinoasă de Carol I iar colecția de artă a Brăilei va fi pusă la dispoziția publicului.

Poate noul manager va folosi mult mai bine spațiile de care dispune instituția și va fi mult mai transparent cu banul public! Salutăm această decizie care sperăm că va aduce un nou suflu acestei instituții brăilene.

Dispozitia 88 / 12.04.2021

Incetarea contractului de Manager al Muzeului Brăilei

Criteriile care au stat la baza evaluarii

Reamintim cititorilor că ziarul nostru a publicat un material intitulat 23 august - Ziua Muzeului Brăilei o minciună propagată de interese care l-a deranjat pe fostul manager deoarece el spunea adevărul despre modul mincinos în care a fost atribuit Muzeului Brăilei titulatura de Carol I. 

 

Autor Mihai Vintilă 15 Aprilie 2021, 19:46 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Valentin Popa 16 Aprilie 2021, 13:12

    Nu vi se pare suspect faptul că în penultima evaluare, pentru anul 2019, managerul muzeului a primit nota 9,15? Din păcate a devenit un mijloc curent de a scăpa de managerii incomozi în relația cu autoritățile prin montarea unor evaluări dubioase. Ce i se poate reproșa d-lui Cândea? Pandemia? Cum ne putem imagina o densitate a publicului într-un an lovit de restricții? De ce se mușcă atât de ușor momeala aruncată de cei care nu suportă să fie contraziși - cât sunt la butoane - și sancționează pe acei lideri de instituții care au altă viziune, poate tocmai cea bazată pe profesionalism? Chiar sunt surprins de acest gest de aprobare a abuzului de putere.

  2. Mihai VINTILA 16 Aprilie 2021, 16:33

    După părerea noastră toate notele primite în trecut de domnul Cândea pentru management au fost umflate și nu au reflectat calitatea managementului! Domnului Cândea i se poate reproșa doar managementul! Nu este contestat ca istoric, ca specialist. Asta nu a înțeles dumnealui! Managementul este arta de a conduce. Asta i s-a reproșat - conducerea proastă. Problema domnului Cândea a fost că nu a înțeles că Muzeul Brăilei ca instituție nu îi aparținea dumnealui. Dacă făcea muzeul Ionel Cândea din banii proprii putea să facă ce doreste! Chiar îl invităm să facă management cultural din banii proprii să îi vedem abilitățile de manager! 

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii