Cotestaţiile in procesul președintelui CJ Brăila Gheorghe Bunea Stancu respinse. Rămâne în arest la domiciliu

De Frimu Ghinea 15 August 2014, 01:06 In Obiectiv Braila
Curtea de Apel Galați a respins contestaţiile depuse de avocaţi şi DNA în dosarul președintelui Consiliului Judeţean Brăila Gheorghe Bunea Stancu. Ca urmare rămâne în vigoare decizia Tribunalului Galați de săptămâna trecută cu arest la domiciliu pentru 30 de zile pentru acesta și vicepreședintele CJ Brăila, Florin Mija, și controlul judiciar pentru Nicolae Moisiu, șeful biroului de achiziții al Consiliului Judeţean Brăila.

Prin contestaţia DNA se cerea arestul preventiv al celor trei inculpaţi. In contestaţia depusă de avocaţii lui Gheorghe Bunea Stancu se solicita aplicarea controlului judiciar şi nu arestul preventiv. Pe holuri dl Gheorghe Bunea Stancu a afirmat că are încredere în justiţie. Avocatul acestuia consideră că expertiza DNA se bazează doar pe un expert DNA şi nu pe o expertiză aşa cum era normal a fi. 

Florin Mija și Nicolae Moisiu, au fost membri în comisiile de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achiziții publice la data faptelor și sunt acuzați de abuz în serviciu în formă continuată.

 

Autor Frimu Ghinea 15 August 2014, 01:06 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii