Juniorii Pedalează - ediţia a 10-a

De Frimu Ghinea 17 Septembrie 2017, 20:35 In Obiectiv Braila

Asociația BikeWorks anunță deschiderea înscrierilor  pentru cea de-a zecea ediţie a evenimentului „Juniorii Pedalează” care va avea loc în data de 24 septembrie 2017, în municipiul Brăila,  în parcarea centrului comercial Brăila Mall.

Astfel, copiii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, sunt aşteptaţi să se înscrie la cea de-a zecea ediţie a concursului „Juniorii Pedalează”, organizat de Asociaţia Bike Works. În cadrul concursului,  micii biciclişti vor avea ocazia să parcurgă un traseu presărat cu jaloane şi multe alte obstacole care le vor pune la încercare îndemânărea pe bicicletă. La final, cei care vor reuşi să parcurgă traseul în cel mai scurt timp şi cu cât mai puţine greşeli vor urca pe podium şi vor primi trofee, medalii şi alte premii surpriză.

Scopul concursului este acela de a-i încuraja pe cei mici să facă sport şi să-i ajutăm să aibă acele aptitudini necesare mersului în siguranţă pe bicicletă.
    
Important de reținut este faptul ca înscrierile se fac online, pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează,  până pe 22 septembrie, la ora 24.00,  taxa de participare fiind de 25 lei per concurent. De asemenea, fiecare participant va primi un pachet de concurs.
    
Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căşti de protecţie.


Asociaţia Bike Works

 

Autor Frimu Ghinea 17 Septembrie 2017, 20:35 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii