Un copil executat?!

De Ion Bălan 04 Iunie 2012, 13:17 IB
Sala de judecata

Judecatorul: Grefier?
Grefierul: Toate partile prezente.
Judecatorul: Poftiti domnule avocat.
Avocatul: Domnule judecator,clientul meu a fost mereu jignit public ca n-ar avea cei sapte ani de-acasa! Domnule judecator,clientul meu nu putea avea cei sapte ani de-acasa pentru ca a fost dus de cinci ani de-acasa la orfelinat.
Judecatorul: Si ce vreti dela justitie?
Avocatul: Clientul meu a fost casatorit. Dupa ce a divortat,fosta sotie a nascut un baiat, pe care clientul meu l-a recunoscut si de cinci ani ii plateste pensie alimentara desi fosta s-a casatorit cu actualul sot.
Judecatorul: Si clientul dumneavoastra nu mai doreste sa plateasca pensia alimentara? Clientul dumneavoastra a recunoscut copilul si-i poarta numele.
Avocatul: Clientul meu solicita anularea obligatiei de plata a pensiei alimentare si daca actualul sot al fostei sotii nu doreste sa-i dea numele de familie, sa-i acorde numele de fata al fostei sotii, adica al mamei.
Judecatorul: Domnule avocat,solicitati lucruri grave pentru copil.
Avocatul: Asa-i domnule judecator,dar probele ADN dovedesc ca fiul recunoscut nu-i copilul clientului,ci al actualului sot al fostei sotii. Poftiti buletinele de ADN care dovedesc cele sustinute.
Judecatorul: Si ce mai doreste clientul dumneavoastra?
Avocatul: Clientul meu cere actualului sot al fostei sotii,tatal biologic al copilului, despagubiri: pensia alimentara platita in cei cinci ani. Clientul meu va depune suma reclamata la o banca pe numele copilului,cu dreptul de a-i folosi exclusiv el dupa implinirea varstei de 18 ani. Domnule judecator,intrucat tatal biologic al copilului a refuzat returnarea clientului meu suma pensiei alimentare platita timp de cinci ani,solicita sa hotarati executarea lui silita.
Judecatorul: In pronuntare!

Asa cum doar la noi se mai poate intampla,justitia a hotarat:

Judecatorul: Executarea silita a reclamantului!?

Intrucat reclamantul se afla plecat pentru mai mult timp in strainatate, executorul s-a prezentat la gradinita pentru a executa silit copilul de indemnizatie,jucariii si recuperari a cheltuielilor de judecata.

Pastila mica: Grefierului ii lipseau atat de multi din cei sapte ani de acasa cand a incurcat numele celui care trebuia executat silit cu a celui care….
Dar celor care au semnat si au aplicat stampila justitiei….?
Dar executorul,de catre cine este executat silit?.. De licenta de executor!?...

 

Autor Ion Bălan 04 Iunie 2012, 13:17 IB
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate