Ianca: Si-a gasit sfarsitul sub un mal de pamant

De A.Frangu 03 Septembrie 2013, 23:45 Ianca
Prin apelul de urgenţă 112,politistii orasului Ianca au fost sesizati de către D.Paul (36 de ani), angajatul unei societăţi comerciale din localitatea Midia Năvodari, cu privire la faptul că peste P.Gheorghe (55 de ani) s-a prăbuşit un mal de pământ.

Echipa operativa s-a deplasat imediat la fata locului si a constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind scoasă din şanţul respectiv de un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă-Detaşamentul Ianca.

Medicul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, sosit la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare a victimei, însă în cele din urmă a constatat decesul acesteia.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au stabilit că societatea în cauză desfăşura activităţi de modernizare a sistemului de canalizare pe raza oraşului Ianca, iar bărbatul de 55 de ani, angajat al acestei societăţi, în timp ce se afla într-un şanţ cu adâncimea de 3 metri, de pe strada Primăverii, a scăpat o cumpănă într-o zonă neprotejată a acestuia şi, încercând să o ia, un mal s-a surpat peste el.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru accident de muncă, cercetările fiind continuate împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila.

 

Autor A.Frangu 03 Septembrie 2013, 23:45 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate