Ianca: lipitori de afise amendati

De Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2012, 16:00 Ianca
Vineri, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila - Grupa supraveghere și Ordine Publică Însurăței, în timp ce executau atribuțiunile de serviciu pe raza orașului Însurăţei, au constatat că pe strada Nicolae Iorga doi bărbaţi afișează, pe gardurile unor imobile, postere electorale cu un candidat la alegerile parlamentare, stabilindu-se că nu aveau acordul proprietarilor.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Însurăței, unde s-a stabilit că sunt S.M. (56 de ani) şi I.G. (23 de ani), ambii din municipiul Bucureşti. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestora, cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare, conform prevederilor Art. 50, lit. g), din Legea 35/2008 (actualizată), pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

Conform Art. 50, lit. g), din Legea 35/2008 (actualizată), pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, afişarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise sau cu încălcarea prevederilor prezentului titlu, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2.500 de lei.

 

Autor Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2012, 16:00 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii