Ianca: Conflict aplanat de jandarmi

De IJJ Braila 16 Noiembrie 2012, 14:45 Ianca
Miercuri, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului Oprişeneşti a planat un conflict dintre două persoane, produs pe DN 2B, la aproximativ 200 m de intrarea în oraş Ianca.

Jandarmii, conduşi de şeful detaşamentului, se aflau în misiune preventivă şi au intervenit imediat pentru aplanarea conflictul dintre Ion C., în vârstă de 46 ani şi Ileana G. de 35 ani.

Din verificările făcute, membrii echipajului au constatat că tot scandalul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri legate de ridicarea unor resturi rămase în urma tăierii arborilor de pe marginea şoselei.

Supărat că Ileana G. intenţionează să ridice toate aceste resturi, bărbatul recalcitrant a ameniţat-o pe aceasta cu moartea, folosindu-se în acest sens de un topor ce are coada în lungime de 97 cm.

Pentru fapta sa, oamenii legii i-au întocmit bărbatului actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi port ilegal de armă albă, care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei


 

Autor IJJ Braila 16 Noiembrie 2012, 14:45 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii