Ianca - Conferinta de lansare a campaniei: PNDR vine in satul tau

De Frimu Ghinea 16 Aprilie 2013, 18:50 Ianca
Joi, 18 aprilie 2013, ora 11:00, la Casa de Cultură din Ianca, judetul Braila, va avea loc Conferinta de lansare a campaniei "PNDR vine in satul tau". Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) vă invita la evenimentul judetean de lansare a Caravanei de informare privind fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii si a satului românesc – PNDR VINE ÎN SATUL TĂU, în judetul Brăila

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate detalii privind implementarea Programului National de Dezvoltare Rurală, precum si derularea in peste 3200 de localităti a celei mai ample campanii de informare a fermierilor, a investitorilor si a autoritătilor locale care au beneficiat sau pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltarea rurală.

Conferinta judeteană a campaniei APDRP – Caravana fondurilor europene pentru satul românesc  - va promova noile activităti de informare si educare destinate publicului tintă al PNDR, către partenerii de la toate nivelurile decizionale, precum si către publicul larg.

De asemenea, participantii vor putea vizita rulota expozitională si vor putea oferi sugestii de îmbunatățire a mijloacelor de informare destinate benediciarilor si partenerilor de la nivelurile central si local.

Campania „PNDR vine în satul tău” este finanţată prin Măsura 511.A (Asistenţă Tehnică) a Programului National de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 (PNDR). Campania are în vedere acordarea informaţiilor specifice derulării fondurilor europene acordate prin PNDR. În acelaşi timp, se urmăreşte crearea unui climat de încredere, prin prezentarea unor proiecte de succes, astfel încât să se asigure un impact pozitiv al receptării informaţiilor. Scopul final este creşterea indicelui de absorbţie corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

 

Autor Frimu Ghinea 16 Aprilie 2013, 18:50 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii