Vernisajul expoziției de fotografie Iosif Király la Muzeul de Artă Vizuală Galați

De A.Frangu 14 August 2019, 16:57 Galati

expozitieMiercuri, 21 august, la ora 19:00, la Muzeul de Artă Vizuală din Galați, str. Tecuci nr.3, are loc vernisajul expoziției de fotografie ,,OCOLIRI ŞI REVENIRI; MOMENTE, LOCURI, OAMENI”, semnată Iosif Király.  

Iosif Király este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (U.A.P.R.) și al Asociației Internaționale a Criticilor de Artă (A.I.C.A.)
Expoziţia se va deschide în prezenţa artistului şi va putea fi vizionată până pe 22 septembrie 2019.

După cum aflăm div postarea de pe facebook, „lucrările lui Iosif Király oferă publicului noi modalități de a percepe fotografia. Încurajându-se lectura lentă a fiecărei imagini în parte, privitorul urmează a fi condus către diverse interogări cu privire la ceea ce este văzut și ce este reprezentat, la relația dintre percepție, timp și memorie - laitmotiv al operei artistului.

Iosif  Király este artist vizual, arhitect și educator, ce trăiește și lucrează în România. Ca artist, activează atât independent, cât și în cadrul grupului subREAL. Mediile predilecte de exprimare sunt: fotografia, instalația, performance-ul și desenul.
În 1995 s-a numărat printre fondatorii Departamentului de Fotografie și Arte Media al Universității Naționale de Arte (UNArte) din București, unde, în prezent, este profesor”.

 

Autor A.Frangu 14 August 2019, 16:57 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii