Micul Paris la Centrul Comercial Auchan Galați de Valentine’s Day

De A.Frangu 09 Februarie 2016, 21:49 Galati

Micul Paris la Auchan GalatiÎn România sărbătoarea tradițională pentru îndrăgostiți este Dragobete și se sărbătorește pe 24 februarie, însă, în ultimul timp, a început să se sărbătorească, pe 14 februarie, și Valentine’s Day, Ziua Indrăgostiților în tradiția occidentală.

Centrul Comercial Auchan, Bd. Galati, Nr 3A,  Galati, vine în întâmpinarea celor care doresc să serbeze iubirea de Valentine’s Day. În perioada 12-14 februarie 2016, între orele 10,00-22,00, în incinta Centrului Comercial Auchan puteți oferi clipe de neuitat persoanei iubite într-un cadru plin de romantism. Cum? Aflăm de la organizatorii evenimentului:

”Dacă iubeşti cu pasiune şi vrei să îţi surprinzi jumătatea, alege să sărbătoreşti iubirea în micul Paris!  De Valentine' s Day, in weekendul 12,13 si 14 februarie 2016 trebuie doar să veniţi amândoi  la centrul Comercial Auchan din Galaţi. Aici va aşteaptă un colţ special amenajat, unde  veţi putea face fotografii de cuplu! Tot aici se vor oficia căsătorii pentru o zi, iar îndrăgostiţii vor avea parte de declaraţii arzătoare, răvaşe cu mesaje înflăcărate dar şi alte surprize!

Noi creem atmosfera, tu  surprinde-o: Micul Paris e atât de aproape... la Centrul Comercial Auchan Galati!”.

 

Autor A.Frangu 09 Februarie 2016, 21:49 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii