Târg de mărțișoare la Centrul comercial Auchan Galați

De A.Frangu 29 Ianuarie 2016, 13:24 Galati

afis1 martie bate la ușă și a început febra căutării mărțișorului sau cadoului potrivit pentru persoanele dragi din viața noastră. A oferi un mărțișor celor dragi este un lucru ușor, mai grea este alegerea mărtișorului potrivit. Centrul comercial Auchan Galați ușureaza alegerea mărțișorului ideal care să aducă simbolul primăverii persoanelor dragi.

Anul acesta, la Centrul comercial Auchan Galați, Târgul de mărțișor se organizează în perioada 24 februarie - 1 martie 2016. Parteneri media ai târgului sunt: ȘapteSeri Galați Brăila, Zu Galați 94,8 FM și ziarul online Infoest.ro.
 
Târgul aduce în atenția publicului cumpărător categorii variate de mărțișoare, unele dintre ele unicat, care vor bucura persoanele care le vor primi. Să ne bucurăm de primăvara care vine oferind mamelor, bunicelor,  soțiilor, surorilor dar și colegelor de muncă delicatul simbol al primavarii.

Mărţișorul este caracteristic mai mult poporului român, sărbatorit chiar în prima lună a primaverii, martie, de unde îşi trage şi denumirea. Este timpul innoirii si al renasterii naturii, este momentul dăruirii unui mărțișor. Șnurul mărțișorului, prin impletirea celor două fire, simbolizeaza purificarea vieții si înțelepciunea. Să ne bucurăm că vine primăvara, că soarele strălucește, că tot ce ne înconjoară se trezește la viață, dăruind și primind mărțisoare sau, de ce nu, un buchețel de ghiocei, o floare.

 

Autor A.Frangu 29 Ianuarie 2016, 13:24 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii