Târgul Apicol Galați, ediția a VII-a, 26-27 martie 2016

De A.Frangu 25 Martie 2016, 07:58 Galati

produse miereIn perioada de 26-27 martie 2016, la Galați se desfășoară a VII-a ediție a Târgului Apicol. Târgul are loc la Complexul Agro-Dunărea S.A. din str. Calea Prutului nr. 13, vis-a-vis de Piaţa En Gros Galaţi și este organizat de Asociația Apicultorilor Gălățeni și Agro Dunărea S.A. în parteneriat cu ROMAPIS-Federația Asociațiilor Apicole din România.

Conform regulamentului de organizare ”scopul târgului este promovarea mierii și a apiculturii și încurajarea dezvoltării producției apicole prin tehnici și tehnologii moderne și eficiente, care să asigure o bună calitate a produselor apicole”.

Târgul care reunește producători și comercianți de produse și echipamente apicole, se desfășoară pe două secțiuni: „Echipamente apicole” și „Târg de miere”. Această din urmă secțiune se adresează consumatorilor de miere, produse apicole,cosmetice și suplimente nutritive pe baza de miere direct de la producatori.

Pe perioada târgului se vor organiza comunicări științifice pentru apicultori. Programul acestora va fi afișat la locul de desfășurare.

Programul târgului:
sâmbătă, 26 martie 2016 orele 8-17
duminică, 27 martie 2016: orele 8-14

 

Autor A.Frangu 25 Martie 2016, 07:58 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii