Spectacol caritabil în comuna Schela, județul Galați

De A.Frangu 12 Decembrie 2019, 10:33 Galati

afisÎn data de 14 decembrie 2019, ora 14,00, în incinta Căminului Cultural din comuna Schela, județul Galați are loc un extraordinar spectacol de caritate. Vor participa importanți artiști, interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice care vor dărui din sufletul lor, publicului spectator prezent, un spectacol de excepție pentru Gabriela. Gabriela este o tânără în vârstă de 42 de ani aflată într-o vitală nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi!

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Comunei Schela împreună cu Asociația Balinte Ionela - Dăruind vei dobândi și Asociația Dragostea n-are hotare.
Coordonatorul evenimentului este domnul Silviu Covaci

Spectacolul de susținere a Gabrielei îi va avea ca protagoniști pe marii artiști: Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Nicolae Datcu, Nicu Mâță, Ana Maria Botezatu, George Forcos Palade, Florentina Neculai Albu, Silviu Covaci, Mariana Carnariu, Iustin Vișan, Gabriela Manole Diaconescu, Elvis Petrișor Grigorută, Iustin Păun, Rareș Calciu, Lorena Cucu, Cosmina Stavarache, Paula Sârbu, dar și tinere și de perspectivă talente.

Vor mai urca pe scena Căminului Cultural din Schela grupul vocal Vornicii din comuna Păulești, județul Vrancea și minunatul Ansamblu folcloric Cununiţa Satului din comuna Lieşti, județul Galați.

Ultima sa șansă la viață pentru Gabriela Neagu o reprezentă o operație de transplant de rinichi. Această șansă fiindu-i dată de oafis intervenție chirurgicală care se va face la un spital din Turcia. Tânăra Gabriela trece printr-o dramă și- mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul nostru al tuturor!

Una din persoanele care și-a oferit ajutorul necondiționat este Gabriela Popa prezentatoarea Spectacolului umanitar, director al revistei rurale Infozone.

„Am aflat despre acest caz de la prietenul și colaboratorul meu din Tecuci, domnul Silviu Constantin Covaci și de la doamna Lili Terlea, președintele asociației culturale Dragostea n-are hotare. După cum bine știți, nu sunt la primul spectacol de acest gen, am mai făcut unul similar în Brăila în luna aprilie pentru un alt caz iar impactul a fost pozitiv. Vreau sa mulțumesc artiștilor care au confirmat prezenta la spectacol în mod absolut gratuit, ansamblurilor folclorice care vor fi alături de mine și primăriei comunei Schela din Galați care promovează acest caz și o ajuta pe Gabriela Neagu în această luptă. Tuturor celor care au donat până acum le mulțumesc și îi aștept în număr cât mai mare pe 14 decembrie la spectacol. Împreună vom reuși să aducem un zâmbet pe chipul acestei frumoase tinere, ca un frumos cadou de Crăciun. Minunile se întâmplă iar noi trebuie să credem și să facem parte din ele, fiecare cât putem, să ne ajutăm semenii aflați la necaz” - Gabriela Popa.

Intrarea la spectacol este liberă și sunt așteptați să participle toți cei care vor să fie alături de Gabriela Neagu cu o donație cât de mică dar necesară pentru a-i salva viața!

Toți cei care vor s-o ajute financiar și nu pot fi prezenți la spectacol pot face donații în următoarele conturi: RO87CECEGL0108RON0688229 – cont deschis la CEC - Sucursala Galați și RO 51RZBR0000060020784150 – cont deschis la Raifeissen Galați pe numele Neagu Gabriela Geraldina.

 

Autor A.Frangu 12 Decembrie 2019, 10:33 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii