Caravana Sensabilitate ajunge la Centrul Comercial Auchan Galați, 17 mai 2017

De A.Frangu 12 Mai 2017, 16:00 Galati

caravana sensabilitate

Miercuri, 17 mai 2017, între orele 11.00 – 14.00, Caravana Sensabilitate se va afla la Centrul Comercial Auchan Galati, B-dul Galati 3A. Sense International România pornește în Caravana Sensabilitate pentru a promova drepturile persoanelor cu surdocecitate din România şi pentru a atrage atenţia cu privire la surdocecitate şi gravitatea acestei deficienţe.

Persoanele cu surdocecitate nu beneficiază de toate drepturile cuvenite, deoarece în legislaţie această dizabilitate nu este încadrată în gradul de handicap grav.

Caravana face parte din proiectul www.sensabilitate.ro, finanțat de Fundatia Orange în cadrul concursului “Lumea prin culoare şi sunet”, ediţia 2016.

Prin intermediul caravanei care va ajunge în 12 oraşe din ţară, cei prezenți își vor putea arăta sprijinul pentru demersul Sense Internațional România, semnând Carta Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate. Domnul Vasile Adamescu și echipa Sense Internațional România, vor fi prezenţi distribuind materiale informative despre surdocecitate.

În CORTUL SENZORIAL, cu ochii și urechile acoperite, cu ajutorul a diferite materiale și echipamente senzoriale, texturi, arome și gusturi, oamenii vor simți și vor înțelege ce înseamnă să nu vezi și să nu auzi.

Intrarea gratuită.

 

Autor A.Frangu 12 Mai 2017, 16:00 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii