Bursa academică ”Arhiepiscopul Casian” pentru studenții gălățeni

De A.Frangu 19 Februarie 2016, 10:58 Galati

Bursa academică ”Arhiepiscopul Casian” a fost instituită de Înalt Prfeasfinția Sa Casian Arhiepiscopul Dunării de Jos. Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați a aprobat instituționalizarea bursei care are ca sursă de finanțare drepturile salariale legale pe care ÎPS profesor universitar doctor Casian le primește de la universitate.

Bursa are o valoare de 200 lei se acordă semestrial prin concurs și de ea beneficiază atât studenți de la teologie cât și studenți de la alte facultăți din cadrul Universității ”Dunărea de Jos”. Regulamentul de acordare a bursei a fost aprobat în ședința Consiliului de administrație din 8 ianuarie 2016 și în ședința Senatului Universitar din data de 14 ianuarie 2016.

Regulamentul de acordare a bursei prevede că:
- 50% din suma constituită se acordă pe criterii de performanță la învățătură, iar 50% pentru cazuri sociale, în limita fondurilor disponibile;
- 60% din burse se acordă studenților de la Teologie și 40% studenților de la alte facultăți din Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați

Conform  lsgalati.ro. numărul de burse acordate este de 12 din care șase se acordă pe criterii de performanță și alte șase pe criterii sociale.

Dosarul candidatului va cuprinde:
- Carte de identitate – copie;
- Adeverință de student;
- Documente privind performanța universitară;
- Documente privind situația socială sau medicală (după caz).

Dosarele se depun în perioada 4-29 februarie 2016 la Secretariatul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, sala AS 004. Selecția dosarelor va avea loc pe 7 martie, sala AS 001, în urma interviului final. Listele câștigătorilor vor fi afișate la avizierul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, dar și pe site-ul Universității, începând cu 9 martie 2016, conform lsgalati.ro.

 

Autor A.Frangu 19 Februarie 2016, 10:58 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii