Târg de internship-uri organizat de Liga Studenților din Universitatea Dunărea de Jos din Galați

De Frimu Ghinea 05 Martie 2019, 18:21 Galati

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (L.S.G.) organizează un „Târg de internship-uri”. Scopul primar al acestui proiect îl reprezintă facilitarea accesului studenților la programe de practică pe care facultățile din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați nu le pot acorda, totodată, ne propunem să întărim relația dintre studenți și mediul privat.

Prin acest proiect se reduce numărul studenților care realizează orele de practică obligatorii în cadrul facultăților din cauza modului ineficient în care acestea sunt organizate, de asemenea creșterea vizibilității și relației dintre mediul privat și beneficiarii. Conceptul stagiilor de practica presupune interacțiunea dintre studenți și mediul de afaceri, cu beneficii egale de ambele părți.

Ofertele de practică, internship și/sau cursuri se vor face în incinta Facultății de Inginerie, în perioada 09-10 aprilie 2019. La eveniment vor fi invitați toți studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați să ia contact direct cu reprezentanții companiilor.

 

 

Autor Frimu Ghinea 05 Martie 2019, 18:21 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii