PMP Tecuci inițiază o campanie de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Cătălin Hurdubae

De Redactia 10 Ianuarie 2019, 16:09 Galati


PMP Tecuci inițiază o campanie de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Cătălin Hurdubae

Îndepărtarea din funcție încă din 2019 se impune ca urmare a modului în care acesta a transformat primăria Tecuci într-un borcan cu miere pentru firmele de casă ale PSD care jefuiesc zilnic banii tecucenilor.

Iată adevărul despre primarul Hurdubae și motivele pentru care Partidul Mișcarea Populară va cere tecucenilor să-l demită:

1.Cătălin Hurdubae face obiectul a cel puțin un dosar penal al DNA, Serviciul Teritorial Galați, fiind acuzat de: abuz în serviciu, trafic de influență, delapidare și constituirea unui grup infracțional organizat. Pentru cei interesați să afle mai multe detalii, dosarul respectiv are numărul 125/P/2018.

2.Hurdubae a semnat cu de la sine putere contracte de aproape 1 milion de euro pentru documentații tehnice pentru lucrări care nu au fost niciodată realizate. A folosit, practic, banii primăriei pentru a alimenta firma uneia dintre iubitele sale: Cristina Nica.
Primăria Tecuci are mai multe contracte cu obscura firmă Domino Smart Cons decât orice altă administrație locală din țară.

3.Curtea de Conturi a desfășurat mai multe controale la primăria condusă de Hurdubae și a găsit mai multe nereguli. Printre acestea: folosirea banilor primăriei pentru petreceri și distracții la București ale lui Hurdubae alături de iubitele sale.
În loc să sesizeze DNA, așa cum ar fi fost firesc, Curtea de Conturi condusă de Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea, i-a dat doar o amendă și l-a obligat la plata daunelor.
În orice loc civilizat, această „termită roșie” ar fi trebuit demisă și arestată, mai ales că nu e vreun sărăntoc, încasând de la Primărie un mizilic lunar de 130 de milioane de lei net, în timp ce pe cetățeni îi hingherește cu taxe și impozite din ce în ce mai mari.

4.A angajat ilegal pe funcția de City Manager un interlop local, membru PSD, pe numele său Mircea Iulian.
Ministerul Fondurilor Europene a certificat printr-o adresă faptul că acesta a încasat ilegal peste 21.000 de lei pentru activități inexistente.
În mod normal, ar trebui să existe un alt dosar penal pe acest subiect, pe modelul Dan Şova, ajuns în pușcărie pentru că a încasat bani de la Turceni – Rovinari pentru consultanță juridică inexistentă.

5.Primarul Cătălin Hurdubae a plătit un interlop să amenințe cu moartea și să agreseze un jurnalist local care dă în vileag neregulile din primăria Tecuci. Acest lucru s-a soldat cu un dosar penal. E o practică demnă de mafia rusă, și arată că avem de-a face cu un grup infracțional extrem de periculos.

6.Hurdubae deturnează anual 104.000 de lei către o asociație privată – Grupul de Acțiune Locală “Anton Cincu” – fără ca tecucenii să fie informați sau consultați cu privire la această situație.
Deși există 12 membri persoane juridice ale respectivului GAL, primăria condusă de Hurdubae este singura care dă bani pentru funcționarea organizației.

7.Niciuna dintre promisiunile electorale din 2016 nu a fost respectată, singura investiție fiind cea care i-a asigurat lui Hurdubae statutul de mascotă PSD: inaugurarea unei scări de incendiu la o școală.
Străzile arată ca după război, gropile fiind mai dese decât petecele de asfalt, taxele au crescut înfiorător an de an, sunt maldăre de gunoaie la tot pasul, spitalul Municipal este o adevărată bombă de unde pacienții pleacă mai bolnavi decât au venit.
Promisiunile din 2016 au rămas istorie: Spitalul regional nu are nici proiectul gata, nu s-a turnat nici măcar un centimetru de asfalt din cei 15 km propuși anual, nu s-a realizat Secția de Urgență a Spitalului Municipal, iar locurile de parcare promise au fost abandonate.

Singura soluție firească este organizarea acestui referendum local pentru demiterea lui Hurdubae din funcția de primar al Tecuciului.

Demiterea acestui individ al cărui singur merit servilismul față de Dan Nica și Viorel Ștefan ar fi un excelent semnal înainte de 2020, când județul Galați trebuie să se elibereze, după 30 de ani, de teroarea roșie reprezentată de PSD.

„Nu vrem doar să-l demitem pe Hurdubae. Avem și un om pregătit pentru a ocupa funcția de primar. Colegul meu Vasilică Mîrza este consilier local în Tecuci și s-a bătut doi ani și jumătate împotriva mafiei din primărie. A făcut asta singur, singurel, chiar când celelalte partide de opoziție se înțelegeau pe sub masă cu Hurdubae și clanul de interlopi locali pe care-l oblăduiește”, a declarat deputatul Cătălin Cristache, președinte al filialei județene a Partidului Mișcarea Populară.


Biroul de presă al PMP Galați

 

 

Autor Redactia 10 Ianuarie 2019, 16:09 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii