Eugen Chebac prim-vicepreședinte PMP Galati

De Redactia 10 Septembrie 2016, 13:13 Galati

Conducerea cetrală a PMP a hotărât, în data de 5 septembrie 2016, numirea mea ca prim-vicepreședinte al Organizației Județene Galați, numire care s-a făcut legal și statutar. De altfel, alte comentarii referitoare la această numire nici nu pot apărea, chiar dacă unele persoane consideră politica un joc individual, deși el este unul de echipă.

Trecând peste acest aspect, aș dori să-i reamintesc colegului Marius Stan faptul că, în urmă cu 4 ani, refuzul validării mandatului de consilier județean al subsemnatului a reprezentat obiectul unui proces în instanță și, la fel ca și domnia sa, am câștigat dreptul de a-i reprezenta pe gălățeni în forul legislativ județean. Dar, niciodată nu m-am gândit să fac rău cetățenilor acestui județ și mai cu seamă cetățenilor municipiului Galați, provocând, așa cum s-a făcut refeire în mass-media și cum opinia publică a aflat, sincope în administrarea locală a serviciilor și culminând cu întreruperea furnizării apei calde în întreg orașul. Lupta orgoliilor politice trebuie să aibă ca limită interesul cetățeanului, iar când acesta este lezat atunci cel care provoacă lezarea acestor interese trebuie readus pe linia firescă sau sancționat, dacă nu de cetățeni măcar de colegi!

Am pornit colaborarea politică locală alături de Marius Stan în speranța consolidării unei echipe valoroase, având ca scop reprezentarea cât mai bine a intereselor gălățenilor. Am semnalat, de multe ori, în interiorul oragnizației, derapajele de la linia firească a acțiunilor întreprinse de domnia sa și nu m-am exprimat niciodată public asupra acestora, considerând că este mai bine ca o familie să își rezolve problemele în interior și nu în văzul tuturor. Am avut răbdarea necesară pentru ca mai tânăra echipă să aibă timpul necesar maturizării. Constat acum, că drumul pe care domnul Marius Stan a decis să îl parcurgă este unul total diverget. Totodată, am speranța că în al doisprăzecelea ceas rațiunea va învinge orgoliul și furia! Domnul Marius Stan își are locul meritat în PMP Galați, valoarea domniei sale fiind recunoscută în organizația locală. De aceea, fac un apel public față de domnia sa de a încerca să-și regândească abordarea personală și publică față de partidul al cărui membru este și să realizeze că are datoria morală față de gălățeni să-i reprezinte cu cinste, de ce nu, într-un for superior.

Reamintesc faptul că PMP Galați are o conducere legitimă și că ne dorim ca interesul gălățenilor să rămână principalul scop al acțiunilor noastre!

Eugen Chebac
Deputat
Prim-Vicepreședinte PMP Galați

 

Autor Redactia 10 Septembrie 2016, 13:13 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii