Document fals, descoperit la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier

De Frimu Ghinea 29 Ianuarie 2019, 17:02 Galati

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.

În data de 28 ianuarie, ora 17.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul ucrainean Y.K., în vârstă de 39 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Volvo și o semiremorcă, ambele înmatriculate în Ucraina.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Referitor la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat certificatul de competență profesională de la o firmă din mediul online și nu avea cunoștință despre faptul că documentul nu ar fi fost autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 29 Ianuarie 2019, 17:02 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii