Actiune preventiva a politistilor din Faurei

De IPJ Braila 08 Mai 2014, 08:34 Faurei
În ziua de 6 mai a.c., între orele 14:00-18:00, poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei şi Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea tuturor faptelor antisociale şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.

Poliţiştii au legitimat 14 persoane şi au oprit în trafic pentru control 12 autovehicule, fiind aplicate, în total 7 contravenţii, în valoare totală de 1.615 lei, conform O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, pe timpul acţiunilor a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu: A fost identificat C.Cosmin, din municipiul Galaţi, care a condus autoturismul, pe DN 2B, în afara localităţii Filipeşti, şi a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, încâlcând marcajul longitudinal simplu continuu. Pentru acest fapt a fost amendat, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicată), şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

 

Autor IPJ Braila 08 Mai 2014, 08:34 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate