Doi brăileni și un gălățean, trei dosare penale pentru furt calificat și violare de domiciliu

De IPJ Braila 12 Decembrie 2018, 11:42 Fapt divers

În data de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vădeni l-au identificat pe un consătean, în vârstă de 18 ani, bănuit că, în perioada octombrie-noiembrie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit de pe raza comunei Vădeni, de unde ar fi sustras 8 telefoane mobile de diferite mărci şi un televizor.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.
*

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către un brăilean, în vârstă de 39 de ani, cu privire la  faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras un flex, două chei mecanice şi două scări.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe raza municipiului, pe un brăilean, în vârstă de 47 de ani şi pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Galaţi, bănuiţi de comiterea furtului.

Bunurile sustrase au fost înapoiate proprietarului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Autor IPJ Braila 12 Decembrie 2018, 11:42 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii