Trei braileni cu dosar penal pentru braconaj piscicol

De A.Frangu 09 Ianuarie 2014, 16:21 Fapt divers
Brailenii  Dobre L. (49 ani), Constantin S.(44 ani) si Costel M.(38 de ani) au fost depistati de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila pescuind comercial fara a detine autorizatie.

Primii doi au fost depistati şi reţinuti în zona kilometrului 5, braţ Cremenea al fluviului Dunărea. Acestia pescuiau folosind o unealtă de pescuit de tip prostovol, cu care au capturat cantitatea de 10 kilograme de peşte, specia caras.

Cel de al treilea, Costel M., a fost depistat, in acelasi sector al Dunarii dar câteva sute de metri în aval, pescuind neautorizat tot cu un prostovol.

Politistii au ridicat unelte de pescuit, iar cantitatea de peşte a fost predată unei unităţi de profil spre valorificare.

Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit lucrări penale sub aspecul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintilelor, precum şi altor tipuri de unelte de pescuit comercial.


 

Autor A.Frangu 09 Ianuarie 2014, 16:21 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate