Traficanti de tigari, retinuti

De IPJ Braila 03 Iulie 2013, 10:48 Fapt divers
Marti, 2 iulie 2013, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au oprit în trafic, în zona complexului comercial "Promenada Mall" un autoturism înmatriculat în municipiul Galati.
  
Cu ocazia controlului efectuat în interiorul masinii, au fost descoperite 11 cutii din carton în care se aflau 10.630 pachete cu tigari fara timbru fiscal.
    
Politistii au ridicat în vederea confiscarii tigarile, pentru care nu existau documente de provenienta, iar masina cu care au fost transportate a fost indisponibilizata la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru continuarea cercetarilor.

Fata de I.Vadim (27 de ani), I.Eduard (32 de ani) si B.Dumitru (26 de ani), persoane cu dubla cetatenie, a fost emisa ordonanta de retinere si, în prezent, sunt audiati si cercetati de ofiteri de investigare a fraudelor, sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 86/2006 (modificata), privind Codul Vamal al României.
 
Miercuri, 3 iulie 2013, cei trei vor fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Politistii braileni continua activitatile de prevenire a transportului si comertului ilegal cu tigari.

 

Autor IPJ Braila 03 Iulie 2013, 10:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate