Timbre de acciză pentru ţigări şi băuturi alcoolice, false, descoperite la P.T.F. Galaţi-rutier

De Redactia 03 Ianuarie 2018, 16:44 Fapt divers

Politiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier şi inspectorii vamali au descoperit asupra unui tânăr cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, 33 colete conţinând timbre de acciză pentru tutun şi băuturi alcoolice.

În P.T.F. Galaţi-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Bulgaria, un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 28 ani.
În baza analizei de risc, precum şi din cauza faptului că autoturismul era încărcat cu cutii mari de carton cu privire la care tânărul a declarat că se află haine, echipa formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului, autorităţile de frontieră au descoperit în cutiile menţionate 13 colete de diferite mărimi conţinând timbre de acciză pentru ţigări cu însemnele Federaţiei Ruse şi 20 colete de diferite mărimi conţinând timbre de acciză pentru băuturi alcoolice, cu însemnele Ucrainei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:
Comisar de politie LAZĂR DENIS

 

Autor Redactia 03 Ianuarie 2018, 16:44 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii