Ţigări de contrabandă reţinute în urma cooperării la frontiera de est

De A.Frangu 19 Octombrie 2013, 11:18 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun.

În cadrul acestei acţiuni, în apropierea drumului naţional ce face legătura între Rădăuţi Prut şi Horodiştea au fost descoperite şi reţinute trei persoane care transportau trei colete voluminoase.
Cei trei bărbaţi, care nu aveau documente de identitate, au fost conduşi la sediul SPF Rădăuţi Prut pentru continuarea cercetărilor.

Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind cetăţeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, iar cele trei colete cu ţigări conţineau 3000 pachete ţigări marca Ritm, cu timbru R. Moldova. Acestia au trecut cu ajutorul unei bărci pneumatice coletele cu ţigări peste râul Prut, cu intenţia de a le comercializa pe teritoriul României.
 
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 33.525 lei a fost reţinută în vederea confiscării.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea stabilirii întregii arii infracţionale.

 

Autor A.Frangu 19 Octombrie 2013, 11:18 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate