Ţigări ascunse in lonjeroanele unui Mercedes

De Redactia 21 Septembrie 2012, 19:57 Fapt divers

În data de 20 august a.c., în jurul orelor 06.00 poliţişti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, un autoturism marca Mercedes E200 Coupe, condus de către cetăţeanul Ion B., cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, în vârstă de 23 ani.

Existând informaţii că persoana transporta ţigări din R. Moldova în scopul comercializării în municipiul Galaţi, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, în vederea efectuării unui control amănunţit.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în locaşe special amenajate constând în decuparea lonjeroanelor, cantitatea de 2.600 ţigarete, marca Winston Blue cu timbru R. Moldova.
  
Poliţiştii de frontieră au predat ţigarile în valoare de 585 lei şi autoturismul în valoare de 10.000 lei inspectorilor vamali ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, care au luat măsura ridicării în vederea confiscării a ţigaretelor şi a autoturismului şi au sancţionat contravenţional persoana cu suma de 5.000 de lei.

 

Autor Redactia 21 Septembrie 2012, 19:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate