Tânăr reținut pentru agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri

De IPJ Braila 19 Septembrie 2018, 16:20 Fapt divers

În data de 18 septembrie a.c., un tânăr a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

În data de 18 septembrie a.c., Judecătoria Brăila a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, la data de 14.09.2018, un brăilean, în vârsta de 55 de ani, a sesizat faptul că o persoană necunoscută a agresat-o sexual pe soţia sa.

Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că în timp ce femeia, în vârstă de 49 de ani, se deplasa către domiciliu, pe strada Unirii, din municipiu, o persoană necunoscută şi-a dat jos hainele şi a agresat-o sexual.

Tânărul a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ieri, Judecătoria Brăila a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore faţă de tânăr, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cursul zilei de astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 19 Septembrie 2018, 16:20 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii