Tânăr încarcerat pentru tâlhărie

De IPJ Braila 17 Septembrie 2018, 23:24 Fapt divers

La data de 14.09.2018, un tânăr, în vârsta de 24 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 14 septembrie a.c., un bucureştean, în vârstă de 24 de ani, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat pe raza municipiului Bucureşti, acesta fiind preluat de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În fapt, în ziua de 16.07.2018, ora 10:35, un brăilean a sesizat prin apel 112, faptul că o persoană necunoscută a deposedat-o pe concubina sa de telefonul mobil.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că tinerei, în vârstă de 24 de ani, i-a fost sustras telefonul prin folosirea de violențe, în timp ce se afla în liftul scării blocului în care locuiește.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale  l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 06.09.2018, instanța a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în lipsa lui, acesta sustrăgându-se urmăririi penale.

În cursul zilei de 14.09.2018, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Brăila, unde s-a dispus aplicarea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bucureşteanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Autor IPJ Braila 17 Septembrie 2018, 23:24 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii