Șoferi fără permis de conducere depistați în trafic de polițiști

De IPJ Braila 26 Februarie 2020, 12:06 Fapt divers

În data de 24 februarie a.c., la ora 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere reținut, fără a avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției, unde i s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.


În aceeași zi, poliţiştii brăileni l-au depistat pe un tânăr, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au depistat în trafic, pe raza orașului Făurei, pe un localnic, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea o mașină deși nu deținea permis de conducere.
 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Făurei, la data de 21.02.2020, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 

Autor IPJ Braila 26 Februarie 2020, 12:06 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii