Şoferi cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul rutier

De IPJ Braila 29 Mai 2018, 12:58 Fapt divers

În data de 26.05.2018, ora 16:00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depsitat în trafic pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Măxineni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
    
În data de 26 mai a.c., ora 16:25, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic, pe raza comunei Gropeni, pe un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gropeni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 212.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,24 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

In data de 27.05.2018, ora 17:25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe DN 23, în localitatea Olăneasca, comunca Salcia Tudor, pe un localnic, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,95 mg/l  alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiin întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Autor IPJ Braila 29 Mai 2018, 12:58 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii