Șoferi sub influența băuturilor alcoolice depistaţi în trafic de poliţişti

De IPJ Braila 14 Martie 2016, 10:58 Fapt divers

Sâmbătă, la ora 15:45, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic, pe D.C. 8, în localitatea Lacu-Sărat, pe B.Dănuţ (48 de ani), din comuna Chişcani, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
*
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03:35, poliţişti de la Poliţia Municipiului Brăila l-au depistat în trafic, pe Bulevardul Dorobanţilor, pe I.Ionel (38 de ani), din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor Art. 336 din Codul penal.

 

Autor IPJ Braila 14 Martie 2016, 10:58 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii