Scandal pe strada Mihail Sebastian

De IPJ Braila 24 Octombrie 2011, 17:28 Fapt divers
În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 3.25, poliţiştii au fost sesizaţi că, într-un club, situat pe strada Mihail Sebastian, are loc un scandal.Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au preluat cercetările şi au stabilit că, în jurul orelor 2.15, B.D., însoţit de V.I. (37 de ani), L.A. (31 de ani), L.D. (37 de ani), şi U.F. (24 de ani), toţi din municipiu, au consumat băuturi alcoolice şi, la un moment dat, au început să adreseze ameninţări cu acte de violenţă lui D.I., patronului localului, şi s-au ridicat de la masă lovindu-l pe acesta cu pumnii şi picioarele în zona capului şi corpului, provocându-i leziuni.    

De asemenea, aceştia au cauzat un prejudiciu societăţii, distrugând bunuri în valoare de 74 de lei.
Persoanei vătămate i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Brăila, iar medicul legist a concluzionat că acesta necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, în caz de evoluţie favorabilă.
Cele 5 persoane implicate în scandal au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Brăila.

Ieri, 23.10.2011, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a propus arestarea preventivă a acestora instanţei de judecată, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Instanţa de judecată a dispus cercetarea în stare de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila formulând recurs.


 

Autor IPJ Braila 24 Octombrie 2011, 17:28 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii