Scandal pe strada Mihai Bravu

De IPJ Braila 26 Iulie 2012, 23:53 Fapt divers
Judiciaristii Compartimentului Violenta din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca la data de 22 iulie a.c., în jurul orelor 15.30, în dreptul unui imobil, situat pe strada Mihai Bravu, a avut loc un scandal între M.R. (28 de ani) si braileanca P.M. (32 de ani), pe de o parte, si vecinul lor, S.D. (56 de ani), pe de alta parte.

În urma audierii acestuia din urma a rezultat ca, la data de 22.07.2012, în jurul orelor 15.30, S.D. a avut un conflict verbal cu M.R., izbucnit din cauza ca acesta din urma îi adresa injurii fara motiv. În scandalul provocat a intervenit si P.M. care a aruncat cu un capac de oala în autoturismul lui S.D., provocându-i avarii. De asemenea, cei doi au declarat ca S.D. ar fi patruns fara drept în locuinta lor si i-ar fi lovit cu pumnii si cu un bat, iar, în momentul în care femeia intentiona sa apeleze numarul de urgenta 112, S.D. i-a luat din mâna telefonul mobil pe care nu i l-a mai restituit. Acesta a afirmat ca aspectul privind sustragea telefonului nu este reala, fiind gasit, ulterior, în spatiul verde din apropierea imobilului respectiv.

La acea data, politistii sositi la fata locului au aplanat conflictul si au luat masura conducerii lui M.R. la sediul Politiei Municipiului unde a fost sanctionat contraventional, conform Legii 61/1991(republicata).
 
În aceasta cauza a fost întocmit dosar penal fata de cei trei sub aspectul savârsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, iar fata de S.D. si pentru comiterea infractiunilor furt, lovire sau alte violente si violare de domiciliu.
Cercetarile continua pentru clarificarea situatiei de fapt. 

 

Autor IPJ Braila 26 Iulie 2012, 23:53 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate