Scandal provocat de un brăilean, aplanat de jandarmi

De IJJ Braila 19 Septembrie 2019, 21:11 Fapt divers

Marţi, 17 septembrie a.c., în jurul orei 1700 , un echipaj de jandarmi a fost dirijat pe o stradă din cartierul Vidin, în urma unui apel efectuat la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă de o persoană de sex feminin în vârstă de 41 de ani, care reclama că vecinul ei provoacă scandal .

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o persoană de sex masculin, în vârstă de 61 de ani care a adresat cuvinte şi expresii jignitoare şi  i-a provocat vecinei leziuni la nivelul mâinilor, persoana vătămată primind  îngrijiri medicale de la echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Lovire sau alte violenţe” , faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 193 din Codul Penal.     

Reamintim pe această cale tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei  Brăila prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

Autor IJJ Braila 19 Septembrie 2019, 21:11 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii