Scandal în Tufesti aplanat de politisti

De IPJ Braila 26 Martie 2015, 06:34 Fapt divers

Marti, 24 martie 2015, la ora 20:27, poliţiştii Secției 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apel 112, de către C.Alexandru (36 de ani), din municipiul Brăila, cu privire la faptul că, pe o stradă, din comuna Tufeşti, avea loc un scandal.

În urma sesizării, la locul indicat s-au deplasat poliţiştii şi au efectuat primele verificări, stabilind că B.Fănica (20 de ani), din comuna Tufeşti, îi invitase în curtea locuinţei sale pe L.Mihăiţă (23 de ani) şi E.Gică (24 de ani), ambii din municipiul Brăila, pe care îi cunoscuse de curând.

La scurt timp, din locuinţa tinerei au ieşit O.Ionel (34 de ani) - concubinul ei, O.Dumitrel (32 de ani) şi B.Ionuţ (22 de ani), toţi din localitatea Tufeşti, iar între aceştia şi cei doi musafiri s-a iscat un conflict spontan.

Pe timpul acestuia, L.Mihăiţă a folosit un pistol neletal, rănindu-l superficial în zona feţei pe O.Ionel, fără ca acesta să necesite transportarea la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila, care au stabilit că pistolul respectiv este neletal, de tip Airosoft, care nu se supune autorizării sau notificării.

Întrucât tânărul de 23 de ani l-a folosit în alte condiţii decât cele prevăzute de lege, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei, conform Legii nr. 295/2004, privind regimul armelor şi al muniţiilor, şi i-au confiscat arma.
Cei doi implicaţi în agresiune nu au dorit să depună plângere penală.

 

Autor IPJ Braila 26 Martie 2015, 06:34 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii