Au desfășurat activități comerciale ilicite și au fost sancționați contravențional

De IPJ Braila 20 Septembrie 2019, 10:43 Fapt divers

În ziua de 18 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au depistat, pe raza judeţului, trei persoane în timp ce comercializau fructe şi legume fără a deţine documente de provenienţă ale acestora.

În ziua de 18.09.2019, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice i-au depistat în incinta unei pieţe de pe raza municipiului, pe doi bărbaţi, cu vârstele de 22 şi 51 de ani, ambii din judeţul Vrancea, în timp ce comercializau fructe fără a deţine documente de provenienţă.

Cantitatea totală de 400 kg de fructe a fost ridicată în vederea confiscării şi predată pe bază de proces-verbal unei societăţi de profil în vederea valorificării, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, pe DN 22, poliţiştii au identificat-o pe o brăileancă, în vârstă de 24 de ani, în timp ce comercializa legume fără a avea documente de provenienţă.
Cantitatea de legume a fost ridicată în vederea confiscării şi predată pe bază de proces-verbal unei societăţi de profil în vederea valorificării, iar tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 

Autor IPJ Braila 20 Septembrie 2019, 10:43 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii