Cetăţean român căutat de autorităţile din Germania, depistat la P.T.F. Galaţi rutier

De Redactia 19 Martie 2018, 20:39 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român Iulian T., în vârstă de 30 de ani.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.
 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:
Comisar de politie LAZĂR DENIS

 

Autor Redactia 19 Martie 2018, 20:39 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii