Retinuti pe ordonanta pentru furt calificat

De IPJ Braila 29 Martie 2011, 22:08 Fapt divers
M.S. (45 de ani), din Braila, a sesizat politistii despre faptul ca, în perioada ianuarie-martie 2011, persoane necunoscute au patruns în imobilul sau, în prezent, nelocuit, si au sustras grinzi din fier, tevi si alte obiecte metalice, provocând astfel distrugerea completa a tavanului locuintei, si din mai multe camere i-au fost sustrase podelele din lemn.

Politistii din cadrul Compartimentului Furturi din Locuinte al Biroului de Investigatii Criminale i-au depistat si condus la sediul Politiei pentru cercetari pe A.T. (29 de ani) si A.M. (20 de ani), ambii braileni.

Politistii au stabilit ca acestia, împreuna cu alte doua persoane, care urmeaza sa fie identificate, sunt autorii faptei.

Din verificari a reiesit ca acestia au valorificat materialul feros la un centru remat si lemnul l-au folosit pentru foc, prejudiciul creat partii vatamate fiind apreciat la valoarea aproximativa de 1.200.000 lei.
Fata de cei doi tineri depistati s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 ore, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, care a produs consecinte deosebit de grave, urmând ca astazi sa fie prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. 


 

Autor IPJ Braila 29 Martie 2011, 22:08 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate