Reţinut pentru tentativă de omor

De IPJ Braila 21 Septembrie 2017, 09:08 Fapt divers

La data de 19 septembrie a.c., ora 1:40, poliţiştii Secției 3 de Poliție Rurală Făurei au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr de 28 ani, din localitatea Brăieşti, judeţul Buzău, cu privire la faptul că l-a lovit cu un cuțit pe un bărbat de 33 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, în timp ce se aflau la o fermă din extravilanul comunei Jirlău, unde cei doi bărbaţi munceau ca zilieri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul în cauză l-ar fi lovit cu un cuţit pe bărbatul de 33 de ani.
Bănuitul a fost depistat de poliţişti având asupra lui un cuțit cu lama de 18 cm, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.   
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde medicii au stabilit că necesită 23-25 de zile de îngrijire medicală.

Cercetările în cauză s-au desfăşurat sub directa coordonare a  procurorului criminalist  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, iar faţă de tânăr  s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

 Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

 

Autor IPJ Braila 21 Septembrie 2017, 09:08 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii