Reţinut pe ordonanţă pentru tâlhărie şi tentativă la viol

De IPJ Braila 25 Iulie 2011, 22:36 Fapt divers
Agenţii de la Poliţia Comunală Zăvoaia au fost sesizaţi de localnica S.C. (23 de ani), cu privire la faptul că, în jurul orei 1.00, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost acostată de C.I. (18 ani), din aceeaşi localitate, care i-a propus să întreţină raport sexual cu el.

Deoarece a refuzat, suspectul a lovit-o cu pumnul în faţă, moment în care aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut pe sol, după care cel în cauză i-a sustras din buzunar telefonul mobil în valoare de 70 de lei şi a încercat să întreţină un act sexual cu ea. Victima s-a luptat cu agresorul şi l-a lovit cu o piatră în zona capului, reuşind să fugă la domiciliu.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei şi de la poliţia comunală au demarat cercetările şi l-au depistat şi adus la cercetări pe cel reclamat, care a recunoscut că a deposedat-o, prin violenţă, pe victimă de telefonul mobil şi, apoi, a încercat s-o violeze.Telefonul mobil a fost recuperat de la autor şi predat tinerei.Evenimentul a avut loc la data de 24 iulie la orele 2.30.

Agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la viol, şi astăzi urmează să fie prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


 

Autor IPJ Braila 25 Iulie 2011, 22:36 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate