Recomandari ale politistilor braileni pentru aceasta perioada

De A.Frangu 04 Octombrie 2013, 09:17 Fapt divers
In judetul Braila în intervalul 2-5 octombrie 2013, vremea este deosebit de rece, iar vântul va avea intensificari temporare cu viteze de 45-50 km/h. Pe fondul conditiilor meteorologice din aceste zile pentru judetul Braila politistii recomanda participantilor la trafic sa circule cu prudenta si sa respecte regulile de circulatie

Reamintesc celor aflati la volan ca trebuie sa-si sporeasca prudenta pe toata durata deplasarii, sa efectueze fiecare manevra numai dupa o temeinica asigurare si sa mareasca distanta între autovehicule. De asemenea, recomanda ca luminile de întâlnire sa fie aprinse si ziua, pe toate categoriile de drumuri.

Politistii rutieri atentioneaza conducatorii auto si asupra pericolului pe care îl poate reprezenta vântul pentru trafic. În astfel de conditii, conducatorii auto trebuie sa reduca viteza de deplasare, sa tina ambele mâini pe volan si sa se astepte la schimbari bruste de traiectorie, mai ales când trec prin dreptul autovehiculelor de dimensiuni mari.

Rafalele de vânt laterale modifica tinuta de drum a masinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circula este mai mare.

Nu în ultimul rând, si pietonii trebuie sa fie foarte atenti, sa respecte regulile de circulatie si sa se angajeze în traversare doar prin locurile special amenajate si numai dupa ce se asigura ca traversarea se poate realiza în conditii de siguranta.

 

Autor A.Frangu 04 Octombrie 2013, 09:17 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate