RAZII ŞI ACŢIUNI PREVENTIVE DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII BRĂILENI

De IPJ Braila 27 August 2017, 20:12 Fapt divers

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În ziua de 25 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, Poliţiei Însurăței şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 8 de societăţi comerciale şi 2 paznici, legitimate 120 de  persoane, dintre care 27 controlate corporal sumar, oprite în trafic 61 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 12 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 1 infracțiune la Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice, 14 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 2.070 de lei.

Dintre amenzile aplicate 6 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 3 la alte acte normative.
Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe poșete, perechi de pantofi și articole de îmbrăcăminte în valoare de 6000 lei.

 

Autor IPJ Braila 27 August 2017, 20:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii