Produse contrafăcute descoperite și indisponibilizate de polițiști

De IPJ Braila 07 August 2019, 21:48 Fapt divers

În data de 06.08.2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat, pe raza județului Brăila, pe linia comercializării produselor contrafăcute. Cu această ocazie au verificat trei societăți comerciale, fiind constatate 2 infracțiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale, și au indisponibilizat bunuri, în valoare totală de 1.800 de lei.

Exemple:
La o societate de pe raza comunei Râmnicelu, a fost identificată o femeie de 35 de ani, administrator al acesteia, în timp ce avea expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând mărci identice sau similare cu mărcile protejate,  în valoare de aproximativ 1.300 de lei.

De asemenea, la punctul de lucru al unei societăți ce își desfășoară activitatea într-un complex comercial din Brăila,  a fost identificată o tânără, în vârstă de 29 de ani, administrator al acesteia, în timp ce avea expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând mărci identice sau similare cu mărcile protejate,  în valoare de aproximativ 600 de lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză au fost înregistrate dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând însemne identice sau similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

Autor IPJ Braila 07 August 2019, 21:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii