Politistii braileni actioneaza pentru prevenirea accidentelor rutiere grave

De IPJ Braila 14 Mai 2014, 10:55 Fapt divers
Pe parcursul primelor patru luni ale anului 2014, politistii Serviciului si Biroului Rutier au efectuat cercetarea la fata locului în urma producerii a 27 accidente rutiere grave, soldate cu 29 raniti grav, 10 raniti usor si o persoana care nu a supravietuit.

Activitatile de prevenire desfasurate de politisti pe arterele rutiere din municipiu si judet au dus la scaderea numarului persoanelor decedate în accidente rutiere grave, tinând cont ca, în anul 2013, în aceeasi perioada, au avut loc un numar de 23 de accidente rutiere grave, soldate cu 21 persoane ranite grav, 9 ranite usor si 7 decedate. Din totalul accidentelor produse, 12 au fost în municipiu, fiind înregistrate 12  victime accidentate grav, si 15 în judet, soldate cu 17 accidentati grav si un mort.

Cauzele frecvente care au dus la producerea evenimentelor rutiere au fost traversarea neregulamentara, care a generat 6 accidente rutiere, soldate cu 6 raniti grav, viteza neadaptata la conditiile de trafic si drum, care a dus la producerea a 4 accidente rutiere, soldate cu 4 raniti grav, si neacordarea prioritatii vehiculelor, care a generat 3 accidente rutiere, cu 3 persoane ranite grav si una decedata.

Soferii autovehiculelor care au cauzat accidentele au fost 21 braileni si 6 aflati în tranzit (20 amatori, 4 profesionisti, un conducator de atelaj hipo, un sofer fara permis de conducere si un mopedist). Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs în zilele de sâmbata (7 accidente cu persoane  9 ranite grav), luni (5 accidente cu 6 raniti grav) si marti (5 accidente cu 5 persoane ranite grav).

Cu preponderenta, accidentele au fost înregistrate în intervalul orar 06:00-12:00 (9 accidente soldate cu 8 raniti grav si un decedat) si 12:00-18:00 (7 accidente cu 9 raniti grav).

POLITIA RUTIERA VA UREAZA DRUM BUN, FARA EVENIMENTE RUTIERE!

 

Autor IPJ Braila 14 Mai 2014, 10:55 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate