Prevenirea faptelor ilicite, zilnic, în atenția polițiștilor

De IPJ Braila 09 Ianuarie 2018, 15:20 Fapt divers

În ziua de 8 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au acţionat, pe raza municipiului Brăila, având ca principal obiectiv prevenirea accidentelor rutiere şi asigurarea ordinii şi liniştii publice.
Pe timpul activităţilor au fost verificate 8 societăţi comerciale, legitimate 70 de persoane şi oprite în trafic 58 de vehicule.
De asemenea, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 8.000 de lei, dintre care 13 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Exemplu:

În urma verificării unei societăţi comerciale din municipiu, poliţiştii au constatat că aceasta nu deţine autorizaţie de funcţionare din anul 2015.
 Totodată, reprezentantul acesteia nu le-a putut prezenta poliţiştilor documentele de provenienţă a mărfurilor expuse la vânzare.
Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 12/1990, iar marfa, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, constând în produse alimentare, nealimentare, industriale şi vestimentare, a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Autor IPJ Braila 09 Ianuarie 2018, 15:20 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii